Aankomst en vertrek

 

De resident, je aanspreekpunt

 


De resident handelt de praktische zaken voor je verblijf af en oefent toezicht uit op het jeugdverblijfcentrum. De resident is jouw rechtstreekse aanspreekpunt en bij vragen of problemen helpt hij/zij je graag verder. Bij aankomst maak je kennis met de resident en krijg je zijn/haar contactgegevens.

 

Bij aankomst

 

Bij aankomst maakt de resident je wegwijs in het gebouw en vult samen met jou het luik ‘bij aankomst’ van de aankomst- en vertrekfiche in. Deze fiche bevat alle informatie die nodig is voor een correcte afrekening. Aan de hand van de inventaris wordt vóór het gebruik van het jeugdverblijfcentrum alle materiaal nagekeken. Op de aankomst- en vertrekfiche handteken je samen met de resident dat je het lokaal in gebruik neemt zoals beschreven in de inventaris.

 

Bij vertrek

 

Bij vertrek doet de resident de ronde van het jeugdverblijfcentrum en de terreinen. Hij vult samen met jou het luik ‘bij vertrek’ van de aankomst- en vertrekfiche in. De meterstanden worden opgenomen, het jeugdverblijfcentrum wordt geïnspecteerd. Je ondertekent de fiche opnieuw samen met de resident.

 

Na vertrek

 

Na vertrek storten wij je de de waarborg terug na afhouding van kosten. Je krijgt dan ook een overzicht van deze kosten toegestuurd.